Egyebek

Szakértők közvetítése

Külföldi szervezetek kérésére a MAB magyar szakértőket közvetít egy-egy ottani intézményi vagy programértékelési eljáráshoz. Ez lehet írásos bírálatra való felkérés, de lehet látogató bizottságban való részvétel is.
A MAB esetenként maga is külföldi szakértőt von be az értékelési eljárásba. A MAB Nemzetközi Tanácsadó Testülete egyik feladata, hogy a MAB elnökének megkeresésére ajánljon megfelelő szakembert, tudóst egy-egy adott szakterületen folyó értékeléshez.

Ekvivalencia, mobilitás

A MAB állandó kapcsolatban áll az Oktatási Hivatalban működő Magyar Ekvivalencia és Információs Központtal (MEIK), mely egyrészt külföldön szerzett bizonyítványok és oklevelek elismerésével foglalkozik, másrészt információval szolgál a magyar és a külföldi oktatási rendszerekről". A képzés minősége, annak ellenőrzése és elismerése szorosan összefügg (lásd.  Bolognai nyilatkozat).

Honlapunkon 2010. május 20-a óta Ön a . látogató.

 1013 Budapest, Krisztina krt. 39/B IV. em. | 1439 Budapest, Pf. 635 | Telefon: 344 0314, 413 0760 | Fax: +36 1 344 0313 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Copyright © 2012 MAB. Minden jog fenntartva.

Készítette: PolarSys Honlapkészítés | Joomla 1.7 Templates